סיור קולינרי לדוגמה
נבקר בבתים ערביים ויהודים ונטעם ממאכלי הבית, מאכלים מסורתיים טעימים, מאכלים מצמחי בר, אפייה מקומית ותבשילים מסורתיים.
נתחקה אחר שיטות האפייה המסורתית – הסא'ג, הטאבון והוקאדה.
הכרת צמחי הבר – במהלך הסיור, נכיר את צמחי הבר במקומם הטבעי, נריח ונטעם מצמחי התבלין הרפואה והמאכל.
ניתן להזמין ארוחות על טהרת צמחי הבר ובשילוב בשר ותבלינים.
יין ישמח לבב אנוש
לסיום יום מהנה, נבקר ביקב בוטיק המייצר יין ממגוון ענבים מובחרים. נשב בצל הגפנים לשמוע אודות הגידול, הבציר והפקת היין. נטעם מהיינות השונים, משיכר רימונים, מהדבש ומשמן הזית של משק בלום, דור רביעי לאיכרות במושבות יסוד המעלה וראש פינה.